20.06.2007 г., 12:56 ч.

Осъди ме на вечна любов 

  Поезия
784 1 15
Пожелай ме за себе си!
Днес!
Аз съм тук и съм твоя!
Сега!
Издигни ме в небето!
Нощес!
Приземи ме в поляна!
С цветя!
Извиси ме във сънища!
Цветни!
Зключи ме в твойто 
Сърце!
Накажи ме с присъдата
Тежка!
Окови ме във твойте 
Ръце!
Не ме пускай, така ми е...
Хубаво!
Не очаквам от теб да си
 Лош!
Само моя палач на 
Живота!
Осъди ме на вечна
Любов!

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??