Jun 20, 2007, 12:56 PM

Осъди ме на вечна любов 

  Poetry
793 1 15
Пожелай ме за себе си!
Днес!
Аз съм тук и съм твоя!
Сега!
Издигни ме в небето!
Нощес!
Приземи ме в поляна!
С цветя!
Извиси ме във сънища!
Цветни!
Зключи ме в твойто 
Сърце!
Накажи ме с присъдата
Тежка!
Окови ме във твойте 
Ръце!
Не ме пускай, така ми е...
Хубаво!
Не очаквам от теб да си
 Лош!
Само моя палач на 
Живота!
Осъди ме на вечна
Любов!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??