24.11.2006 г., 9:24 ч.

От днес 

  Поезия
555 0 2
Аз няма да съм вече истинска
и няма пак открита да съм пред света!
Изхвърлям всичко днес, всички истини..
Започвам да живея сред лъжа!

Аз няма вече да простя!
Не, няма светла да е моята душа!
От днес нататък почвам да руша,
от днес нататък нищо не ценя!

Не питай ме защо, кога...
Не мога и не искам да се разбера!
Във паяжина ще се оплета
и няма да те виждам без плача...
А няма аз да плача вече,
а само ще опитам да си надалече!

© Катя Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??