5.07.2008 г., 0:31 ч.

От днес 

  Поезия » Любовна
683 0 1
От  днес реших -
започвам да живея
 и днес аз отново ще се смея,
 ще ме гледаш как танцувам,
може би дори
отново мене ще сънуваш,
но уви, твърде късно е,  
ти остави ме преди,
  заряза ме жестоко,
от днес само през сълзи
ще ме гледаш, разбери.
А онази, другата,
която измести ме тогава,
ще прехапва устни и шепти
"по-добре да ме няма" .

© Саши Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??