26.06.2012 г., 14:52 ч.

Oт душата ми 

  Поезия » Любовна
923 0 1

                За една моя приятелка,

      която изгоря в пламъците на любовта...


Обичам те! - звучеше прозаично,
до скоро в безнадеждна самота.
Жадувам те! И този път различно
покълна чувство, после разцъфтя.

Дойде като нечакана стихия...
И целия ми свят превърна в песен.
Извеза обич с истинска магия,
разлисти ме дори сред късна есен.

Обичам те! - аз вечно ще повтарям,
защото знам - ти носиш любовта,
а в твоя мир звезда съм и ще блесна,
докоснеш ли ме - струнно ще трептя.

Обичай ме, любими, как копнея
в ръцете ти безмълвно да горя!
За устните ти толкова омайни
готова съм - бушува в мен страстта!

© Мария Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??