6.02.2011 г., 16:18 ч.

* * * (От фруктиера пия) 

  Поезия » Любовна
542 0 1

От фруктиера

пия

мляко прясно

с мед -

плодът

е здрав

и - от женски пол.

 

03.02.2011 г.

© Добромир Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??