3.03.2019 г., 23:42 ч.

От любов боли 

  Поезия » Любовна
467 0 2

Летях и падах,

пътувах през различни светове,

смеех се и страдах,

един живот със много цветове!

 

Любовта какво е?,

нима в сърцето трябва да боли.

Любовта защо е?.

Тя е като роза със бодли!

 

Искаш едни очи,

едни ръце които те докосват,

искаш всичко това да продължи,

очи които теб те омагьосват!

 

Любовта е сляпа като във мъгла,

тя не пита и не моли,

да те превъзмогна аз не бих могла,

защото от любов боли, а искам теб, защо ли?!

 

 

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??