24.05.2018 г., 22:54 ч.

От любов към теб 

  Поезия » Любовна
352 0 1

Ти който  с дух, душа и 
тяло ме плени
и мойте представи за живота промени. 
Ти който с поглед и прегръдка спечели моето сърце 
и със страстните целувки ти цялата ме взе. 
Ти който с нежност, страст и топлота
разхождаш се по моята снага 
и с огън ти възпламени най смелите мечти.  
Ти който с красота запълни  работните ми дни и с вяра и надежда света покри.

Ти си този за който моята любов гори и от радост и  щастие живота ми звънти.

© Ваня Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??