17.06.2011 г., 9:51 ч.

От Мене за Тебе 

  Поезия » Философска
484 0 0

Ада си видяла и от пъкъла крещиш.
Свирепи писъци издаваш и срещу вятъра вървиш.
Черни дяволи в главата ти пируват
и тялото смразяват.

Детската усмивка, потопена в кървава обвивка
чака на прекрасното ти тяло да намери тя покоя.
Децата с прашки си играят,
а ти си вече господарка на живота!

На демончета малки се присмиваш ,
с чимберче ги убиваш,
защото със сатаната си се сбила
и сила придобила!

за баба Тсунаде

© Борислав Луканов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??