9.09.2008 г., 12:41 ч.

От писмото в бутилка 

  Поезия » Любовна
435 0 2

08.09.2008

 

 

Ще ти пратя писмо в бутилка,

и дано то пристигне при теб

по- доре късно, отколкото никога

и дори да премине океани от лед.

 

Ще ти пратя надежди в бутилка,

написани като букви в писмо.

И от душата всичката горчилка,

от сърцето – цялото добро.

 

И това мое писмо в бутилка,

да ти напомня всеки ден за мен,

спомняй си колко силно обичах

и как ме прокле ти до сетния ден!

 

Прокле да обичам, но обич да нямам!

Зарече ме щастие на други да давам,

но все нещастна и сама да ме оставят,

всички да ме мразят – аз да се раздавам...

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Е чак толкова не е за вярване. Все някой ще се появи. Трябва само да го потърсиш.
  • Мммм, безкористността е силна добродетел... Ще чакам твоето писмо да пристигне
Предложения
: ??:??