29.08.2008 г., 0:25 ч.

От по за 

  Поезия » Философска
776 0 5

Насищане, прииждане и протичане,

от

виждане, дишане и тичане,

по

обичане, вричане и сричане,

за

лъжене, мъмрене и завличане. 

© Милица Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??