30.10.2020 г., 7:01 ч.

От страх 

  Поезия » Гражданска
246 0 2



От страх, досега толкова губих,
че по пътя вървях, накъде без да знам.
Неусетно, в самотата тихо се влюбих,
и тишината обикнах, оставайки сам.

От страх ще изгубя и още неща,
ако вярата в себе си днес не открия.
А радост има, в деня, и в нощта,
страхувайки се, от света човекът се крие.

Явор Перфанов©
29.10. 2020 г.
 

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??