8.10.2009 г., 12:57 ч.

От страст 

  Поезия » Любовна
501 0 0

Докосни ръката ми ти,
погледни ме с много нежност.
Спусни поглед към моите гърди,
докосни ме, сякаш с небрежност.

Притисни леко снагата,
не се стеснявай, мили.
А после аз самата
ще сваля всичките ти дрехи.

Ще забравя всички задръжки,
срама ще захвърля настрани.
Ще вкуся от алените ти устни,
като котка ще забия нокти.

От страст ще разкъсам твоята плът,
ще бъда като огладнял звяр.
С целувки ще опозная всеки кът,
ще запаля в нас пожар.

© Пролетното момиче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??