2.05.2008 г., 12:08 ч.

От това, което ми причини 

  Поезия » Любовна
572 0 2
Знаеш ли колко боли, от това което ми причини?
Нима си мислиш, че е късно за разплата?
О-о-о, не, всичко сега започва!
Пази се, чу ли!?

До днес мълчах и траех си, но и утре е ден!
И утре ще разбереш колко ме заболя от това,
което ми причини! И няма да мълча -
всичко свърши!

Бях добрата ти жена, но ти ме предаде
и послуша хората, които от край време искаха
да ни разделят! И от утре няма да мълча -
ще си върна всичката болка, която ми причини!

© Петя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • харесва ми смисъла изпълнено е с болка,тъга които дават сили за одмъщение за погубената любов!поздравления много ми харесва
  • Хубаво е като смисъл, но отново липсва мелодичността
Предложения
: ??:??