20.11.2019 г., 16:18 ч.

От твоите болки дишам 

  Поезия » Любовна
351 0 0

Не искам ти да ми даваш.

Искам аз да ти дам.

Не искам ти да ми казваш.

Искам аз на теб да кажа.

Не искам да ме обичаш,

искам аз да те обичам,

искам да ти дам невъзможното,

искам да направя всичко за теб.

Заменях те с много други.

Заспивах сред чужди прегръдки.

Лъгах, държах се неприлично

Само за да те нараня,

За да те предизвикам,

Но ти не се преклони.

Жесток си с мен,

Затова те обичам

И ще бъда гадна докрай.

От твоите болки дишам,

появяваш се тук и там,

дразниш ме с мълчанието си,

със студения характер,

а уж ме обичаше.

© Ккк Ккк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??