28.01.2023 г., 21:24 ч.

"От вятър" 

  Поезия
151 0 1

Явно нещо ме човърка,

към целта щом се отправя.

И във всичко ми се бърка, 

строгостта ми подчинява.

 

И тестото ми какво е –

питат ме познати.

Казвам: "Въздухът е мой 

и ще ида на Луната."

 

Явно нещо ме подмята

като есенно листо.

Туй е Господарят Вятър.

Аз от вятър съм, не от тесто.

 

                    02.06.1991 год.

                    Пловдив

© Веси Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??