16.06.2010 г., 23:52 ч.

Отдадена на плътската любов 

  Поезия » Еротична
1141 0 2

„Да бъдеш или да не бъдеш?”

Това е вечният въпрос.

Но днес, оглеждайки телата,

аз нямам отговор.

Да бъда струна крехка

или привидно силен лък,

безпаметно да се раздавам

или да грабя до забрава...

Да чувствам с пръсти,

да бъда любена забавено.

Да оставя тихо

да проникне всяка истина,

да си припомням силното

усещане забравено...

И мислите, разбърканите,

да се реят в океани,

загубени по някой друг живот.

Не ще ги търся – ще забравя,

отдадена на плътската любов.

© Последната Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??