18.02.2014 г., 23:21 ч.

Отдаденост 

  Поезия » Любовна
616 0 1

Питах всички, питах ги за теб,

та да мога пак да те открия.

Търся те с разголено сърце,

ден и нощ във него аз те крия.

В пътя дълъг губя се навред,

викам твойто име чак до болка,

минах през хиляда светове,

но ще мина с радост още толкова...

Ако зная, че в поне един,

пак такъв до мене ще те видя -

силен, смел, красив, непобедим -

ще изтичам бързо всяка миля...

за да срещна двете ти ръце,

даващи ми мъжката ти обич -

огъня във моето сърце...

Ангеле, изпратен ми от Бога...

 

Ще съм жива и във пропастта,

ще се смея силно даже в Ада...

Но да бъда Твоята жена,

няма да ме спре дори и дявол!

© Любимата Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??