Отдаденост
Допирът възбужда,
гласът потреперва,
очите проблясват,
тялото изтръпва.
Телата се сливат -
свенливо единни -
красиви в светлината,
разкрила играта...
Мелодия на наслада
и жажда неспирна
за ласки наддава -
страстта подлудява...
Сладка умора
телата поваля,
потънали в рая,
забравили края...
Кръстосани пръсти,
слетите устни -
пулсиращ допир
на трепераща плът...
Греховна наслада
от порив обляна
телата издигна -
страстта им не стихна...
© Бианка Тошева Всички права запазени