15.12.2018 г., 12:03 ч.

Отдавам ти почит и слава 

  Поезия » Друга
324 0 1

Само в него имам покой,
Единствен си, Исусе мой,
Близо ти до мене стой,
Аз ще бъда вечно твой.

Ти си моето сияние,
Търся те до отчаяние,
Дай ми дух на покаяние,
Погледни на моето страдание.

Само ти от мъката ме отърваваш,
Покой на душата ми даваш,
Ръката си в беда, ти ми подаваш
И никога не ме оставаш.

Ти си моя единствен Спасител,
На болестите ми лечител.
Мой най—добър учител.

Само на тебе, за всичко разчитам,
Единствен Бог, само тебе почитам.
Господи Исусе, много те обичам.

От нищо до днес, не бях лишена,
Всичко, от което имам нужда ми го даваш,
Благодарение на теб, бях променена,
Благодаря за милостите, който ми даряваш.

Вършиш велики и чудни дела,
Спасителю на моята душа,
Исус е с мене, всичко ми дава,
Отдавам му почит и слава.
 

© Виктория Йолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??