16.01.2007 г., 15:22 ч.

Отдавам ти сърцето си 

  Поезия
657 0 2

Розовите облаци над главите ни се реят,
росата около голите ни нозе се стеле,
птиците в дърветата вдъхновени песни пеят,
а аз уморена се отпускам в твоите ръце.

Заради тебе бих отишла на края на света,
бих тичала до изнемога през огън и вода.
Защото ти единствен го заслужаваш,мили мой,
само в твоите топли длани намерих аз покой.

Никой друг не съществува-тук сме само аз и ти,
съдбите ни са преплетени във венец от мечти,
ти си най-истинският човек,когото познавам,
обичам те и сърцето си на тебе отдавам!!!

© Насето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??