18.01.2016 г., 17:43 ч.

Отговор 

  Поезия
371 1 2

             Няма ги!

 Онази религия и другата.

Няма го и човека-онзи без шеѝтана и меча.

 

 А пътят, истината и животът,дето раждат човек у човека?

  Къде са?

  Какво остана?

   

Една (не)молитвена броеница и един дървен кръст

в паднал свят  на кръстоносен поход,

на неразбран джихад..........

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??