Няма ги!
Онази религия и другата.
Няма го и човека-онзи без шеѝтана и меча.
А пътят, истината и животът,дето раждат човек у човека?
Къде са?
Какво остана?
Една (не)молитвена броеница и един дървен кръст
в паднал свят на кръстоносен поход,
на неразбран джихад..........
© Мария All rights reserved.