10.09.2024 г., 9:41 ч.

Отговор 

  Поезия » Любовна
31 1 0

Две думи казани в нощта,
чийто отговор не бе дочакан.
А лъжливи обещания сега,

ми се сбират още във душата. 
Кога ще мога да ти кажа насаме,
че трудно е от тебе да избягам
и досущ на истинско дете

се молех да не ме оставяш.
Молех се да бъде с теб

и всичко друго да забравя,
но ето, че сега поне
не искам да ти отговорям,
А двете думи във нощта

ще чакат отклик до безкрая,
едно само "обичам те"

никога не се забравя. 

© Селма Молла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??