8.03.2014 г., 10:55 ч.

Отговорът на съпругата 

  Поезия » Хумористична
408 0 2

ТОЙ

Зацикли нещо любовта във вкъщи

и нужна беше коренна промяна.

Партньорката започна да се мръщи,

старая се, а резултати няма...

 

Веднага се снабдих със "Кама сутра"

и строго заповядах на жената:

"Да се научи наизуст за утре!

Ще те изпитам лично във кревата!..."

                                           Николай (ringo2)

АЗ :

Така ми се закани преди време

законният съпруг. (Ех, неговата кожа!)

Разлиствам  книжката и ми се дреме,

а него няма го в семейното ни ложе.

 

Той, (както знаете), с приятели замина

във кръчмата. И трети ден е в липса.

През „Кама Сутра” бързо  ще премина,

че вече взе сериозно да ми писва.

..............................................................

А, ей го, иде си... Вратата не уцелва.

Сериозно в кръчмата е потренирал.

Не може различи жена от делва...

Какъв ти секс? Така се е гипсирал…

..........................................................

Извивах се, пръхтях и се премятах

във позите 69, 28....

Видя ми се възтесничък кревата,

по „Кама Сутра” сексът някак постен...

 

А моичкият вика недоволен,

че щял без милост „двойка” да ми пише.

Не е ли  изтрезнял, или е болен?

Старанието ми сякаш е  излишно....

 

Я  да се стегна аз и с „Кама Сутра”

„за шест” да ме изпита друг  да ида.

На моя мъж учудената мутра

след „поправителния” ще ми се да видя...


Осмомартенски поздрав на всички дами!

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Честит празник, Лара, поетична кралице!
  • Достоен отговор.Поздрав! Ех ,ringo2...Сутрешната чашка кафе без неговия хумор не е така сладка.
Предложения
: ??:??