10.02.2009 г., 7:11 ч.

Отиде ли си нещо... 

  Поезия » Любовна
767 0 0

ОТИДЕ ЛИ СИ НЕЩО 

Отиде ли си нещо, не се мъчи да си го връщаш,

в просякиня недей да се превръщаш.

За любов никога не моли, колкото и да те боли, истината приеми.

Сълзи пред него недей да лееш, с тях само ще го разсмееш.

Горда, силна пред него бъди, да остане никога не го моли,

нека гордо си отмине.

Ще мине време, ще минат години, ще поиска той да се върне,

но огънят ще бъде изгорял.

Нека понесе съдбата, която съм си е избрал.

Нека се разпъне на кръста, който сам е изковал.

 

© Камелия Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??