8.11.2008 г., 16:06 ч.

Отиде си 

  Поезия » Друга
1435 0 21
 

Отиде си преди да си докоснал

дъха на ароматния живот,

преди да си с ръцете си откъснал

целувката и влюбения зов.

 

Отиде си преди да си погледнал

красивата дъга на любовта,

преди да си към трепета посегнал

на сродна и жадувана душа.

 

Отиде си преди да си изпитал

блаженството на истинската жар,

преди да си от сладостта опитал

на онзи непресъхващ извор стар.

 

Отиде си преди да си изрекъл

свещената си клетва пред света,

преди да си душата си обрекъл

на сребърната фея - любовта.

© Наташа Басарова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??