1.10.2016 г., 10:06 ч.

Отиди си 

  Поезия
396 2 5

Oтиди си от мен без излишности!
Без неискрени думи и нежност!
Без да искаш да бъдем приятели!
Без да демонстрираш сърдечност!

 

Отиди си от мен с ясен трясък
на затръшната силно врата!
А след теб, като кула от пясък,
ще се срутя, но ще продължа.

 

Отиди си от мен! Отиди си!
Отрезвяващо, грубо, повратно!
Без излишности, думички мили!
Отиди си от мен безвъзвратно!

© Мануела Бъчварова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??