31.08.2019 г., 22:43 ч.

Отивай си 

  Поезия » Любовна
447 0 2

Отивай си! Не си ми муза вече!
Отивай си - тъй както и дойде!
Хайде тръгвай - животът е пред тебе!
Не те желая... даже нито ден!

Отивай си! Не си ми обич вече!
Отивай - там някъде далеч от мен!
От днес съм друга - запомни, човече!
Наивница познавал си... но вече не!

Отивай си! Не искам да те помня вече!
Отивай си - като тъжен, мрачен ден!
И нека всеки спомен да те пари вечно,
любов да просиш жалък и сломен!

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??