26.05.2005 г., 0:18 ч.

Отивам си 

  Поезия
1104 0 1

            Отивам си след последната сълза.

            Обида, неизречени слова .

            Каде остана ти и споменът предишен?

            Къде си ти, къде съм аз?

            Два пламъка от  домашното огнище.

            Изгаряш  ти след случаен чат

            Раздвои  и обърка те  с красивите лъжи.

            Душата ти обрече и угасна семейният ни плам.

            Къде си ти сега? Не си при него, нито пък при  мен.

            Отивам си след последната сълза

            и споменът за мен изчезва...

  

© Венцислав Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??