26.02.2011 г., 16:47 ч.

Отключени думи (И само понякога) 

  Поезия » Любовна
472 0 4


Отключени думи

                (И само понякога)


Защото съм. Отдавна скроена,

между два чифта - обичащи

ръце и очи. От Бога водена

по тясната пътечка от животи.

 

Защото твоето мълчание

започна тихо да ме разлюлява,

събуждало острите стрели,

които притъпих с плътта ми .

 

Защото толкова „някога”

само на някои, Любими, се случва.

И просто, и само понякога,

остават отключени истински думи.

 

Не се сбогувам, просто няма

да съм вечната и живата за теб,

ако ме оставиш с тази рана

на молеца, за бримките ми лек.


© Боряна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??