8.06.2006 г., 21:47 ч.

ОТКРАДНА СЪНЯ МИ 

  Поезия
1142 0 10
Открадна съня ми.
А знаеше, че само там
истински с тебе
се виждам.
Остави камбани в мен
да крещят,
наряза нощта ми
на мигове,
започвам след малко
да ги броя.
Ще болят, но по-жива
искам утрото да ме свари.
Открадна съня ми.
Сега си върви!
Наклони небето,
да си тръгне нощта!
Тръгни си и ти!!
Вземи и ехото!
Нека спрат
тези крещящи камбани!
Да дойде утрото и
по-мъдра от вечерта
да ме свари...
Върви си! Не чу ли!
Не мога да спя.
Ти открадна съня ми.

© Веска Алексиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??