Открий ме приживе на живота на крилете,
недей да чакаш в друг живот да ме обичаш,
аз искам те сега, не мога да дочакам вековете,
когато ще се преродим във други – да се срещнем.
Открий ме истински такъв, какъвто ме обичаш,
за тебе ще сваля звездите от небето,
не се страхувай от провал, защото те обичам,
рискувай с мен и просто направи го.
Открий ме след любови много и нещастни,
не съм обичал истински, но с тебе мога да опитам,
защо от чувствата ни да не тръгне нашето начало,
открий ме, а аз ще те обичам.
© Борислав тодоров Всички права запазени