Разбито ли е моето сърце?
Разбито ли е или просто е ранено?
Убито ли е или бавно тлее
животьт в моето сьрце?
Открита рана в него зрее.
Неспирно, бавно тя кьрви
и тя не може да зарасне...
Сьлзи напират в моите очи.
Но имам аз резервни сили,
които моето сърце крепят
и светлина от тях извира...
За да изтрие моите сьлзи.
29.01.2003г. София
© Ирина Чолакова Всички права запазени