17.07.2010 г., 19:26 ч.

Откритие 

  Поезия » Философска
477 0 2

 

 

 

                                             Откритие

 

 

                                   Вечността е в мига,

                                   а верността – във врага.

                                   Постоянството е в сезоните,

                                   а свободата – в избодените

                                        очи на иконите.

                                   Любовта, нелегална,

                                   се скита къде ли не.

                                   Нежността я крият

                                   добрите хорски ръце.

                                   Само смъртта остава

                                       странна загадка.

 

                                                                    Wali. /Виолета Томова/

© Виолета Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??