25.02.2008 г., 10:18 ч.

Откритие 

  Поезия » Философска
1288 0 13
 

Години търсих в себе си молитва,

но истинска, в която да съм аз.

Къде не рових сума книги минах,

но нищичко така и не избрах.

 

Накрай открих ей тази рима -

вибрация на моята душа.

Прости ми, Господи, прости ми,

но помогни ми, за да си простя и аз.

© Веселин Бенчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??