1.01.2019 г., 23:44 ч.

Откровение 

  Поезия
570 3 0

Рушиш и възкресяваш неуморно себе си.

Мълчиш и разговаряш пак със себе си.

Събуждаш и приспиваш нещо в себе си,

а то бълбука, дреме и шепти

изгарящо във теб - от само себе си.

 

© BennG Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??