Jan 1, 2019, 11:44 PM

Откровение 

  Poetry
578 3 0

Рушиш и възкресяваш неуморно себе си.

Мълчиш и разговаряш пак със себе си.

Събуждаш и приспиваш нещо в себе си,

а то бълбука, дреме и шепти

изгарящо във теб - от само себе си.

 

© BennG All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??