18.04.2008 г., 19:18 ч.

Откровение 

  Поезия » Философска
529 0 0

Не съм художник,

за да нарисувам,

ни писател -

да превърна

мойта същност

в книга - думи,

образи и звуци.

Ни мъдрец съм,

нито учен, но ще кажа:

"Аз човек съм

и във моя свят

е цветето

таз вселена!"

В свят за себе си

живее - всеки.

И това е пътят

към живота,

своя свят.

 

 

 

© Илия Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??