2.04.2010 г., 22:57 ч.

Откровение 

  Поезия
768 0 7

Ще се разголя пред очите ти –

без срам, без свян – с желание.

И ще се слея със мечтите ти

и с твойто зачестяващо дихание.

Ще свалям нежно всички дрехи

и те ще падат в твоите крака,

а после бавно с пръстите пътеки

на тебе ще чертая по гърба.

Вземи ме и не питай нищо –

аз искам да съм твоята луна,

вземи ме – вече зная всичко –

до мен си – всичко е това!

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??