Няма стаите си да проветрявате
на "Цариграско шосе" за повече от ден!
Няма да се излагате -
идва Джон Кери, наший супермен!
Може и да не дишате тогава,
щото ако не пристигне той,
слънцето от запад ще изгрява
и Обама ще ни е сърдит, народе мой!
© Георги Всички права запазени