14 янв. 2015 г., 08:51  

Откровение на българския политик (за Джон Кери) 

  Поэзия » Юмористическая
307 0 0

Няма стаите си да проветрявате

на "Цариграско шосе" за повече от ден!

Няма да се излагате -

идва Джон Кери, наший супермен!

 

Може и да не дишате тогава,

щото ако не пристигне той,

слънцето от запад ще изгрява

и Обама ще ни е сърдит, народе мой!

 

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??