13.04.2022 г., 20:36 ч.

Откровение на Херо Мустафа 

  Поезия » Хумористична
315 1 1

Що да не си развявам коня тука -

в колонията на Съединените щати?

Ако бях посланик на държава друга -

щяхте да ме изгоните, мятайки домати.

Още малко и щат наш ще станете,

що да плащаме за военните бази,

толкова ли не можете да схванете,

че чичо Сам ви тъпче и ви гази!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??