Що да не си развявам коня тука -
в колонията на Съединените щати?
Ако бях посланик на държава друга -
щяхте да ме изгоните, мятайки домати.
Още малко и щат наш ще станете,
що да плащаме за военните бази,
толкова ли не можете да схванете,
че чичо Сам ви тъпче и ви гази!
© Георги All rights reserved.