20.08.2023 г., 9:07 ч.  

Княгиня Калина 

  Поезия » Хумористична
590 0 0

"Чашката бързо дайте,

здраво аз ще се напия!

Защо има смях, трайте,

за малко да се пребия!"

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??