Откровения
Споделеното откровение
е безвъзвратно похабено.
За да се върне при себе си,
с друго следва да бъде подменено.
За всяко откровение си има време,
често никой не иска да го чуе
или не може,
или и двете.
Споделеното откровено
не значи самосъжаление,
е опит за изтъкване
на важни лични теми,
в самота усвоени,
в откровение заледени.
© Братан Всички права запазени