1.05.2013 г., 19:47 ч.

Откровения 

  Поезия » Философска
403 0 0

Простичката мисъл -

че във всичко има смисъл...

това ни трябва днес,

сега...

Малко търпеливост,

във всеки Бог се е подписал...

и добрите

откровения...!

© Някой Си Там Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??