2.06.2012 г., 9:46 ч.

Откровения отново 

  Поезия » Гражданска
353 0 0

    ОТКРОВЕНИЯ  ОТНОВО

 

Не съм поркач...

И няма да ме бъде.

И кръчмата за мене

не е храм.

Бохемството чрез  мен

не  ще го бъде.

За хората аз

„пример“ не съм там...

 

Аз Идол няма да съм

 по заслуги.

Не мога да развявам

 Знамена!

Но биха ме пробутали

 във кюпа с други.

Нали са днес

 такива времена?

 

Не ми вървят

 вина и концентрати.

И мразя просто

 празните слова.

От тия грехове

аз често патя...

Не ми увира

 твърдата  глава...

 

Не  искам

 да се разпищовя!

А също, 

 да се правя на велик.

В интриги долни

 аз не сквернословя.

На поста си съм аз,

 като войник!

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??