22.01.2013 г., 21:41 ч.

Откровено 

  Поезия
365 0 0

Мъка, гняв, безсилие ме опияняват...

Раздвоена съм... Боли!

Любов? -дали я има във душата окована

или омразата с криле ще полети?

-Кое ще  надделее? -питам аз душата своя,

но тя мълчи, от болка сгърчена във свит стомах,

тя чака сила и опора, и глътка въздух, спотаен във нов живот.

© Неземна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??