От как съм в сайта - изпростях!
Направо, вече думи нямам,
Дарината ша композира влак,
за Варната багажа стяга.
Незабравимата, май са забрави,
за някви агнета прописа,
кокошката - без просо остави,
а стриптийзьорка стана Кума-Лиса.
Изречената, хич я няма...
Посвети си стих, че бИла проста,
после се изрече - патка,
та много значи ма ядоса!
Петинка - Романтична стана.
Нещо много ме съмнява,
за нея все луната крива,
описа я като клюкарка стара.
За Лажова - какво да кажа?
Натръшка всичките мъже,
не престана да им пъшка,
а обеща да си плетем.
И самодива тук се вясва,
ама я търсете ф сеното.
Баба Мара май се казва,
вий кат хамава ф силоту.
Ама кметя Ваньо е виновен!
Не миряса, значи... ей!
Все настръфнал и разгонен
със момите той щурей!
Даже с Инджева го хванах,
там у гьола, голи плуват.
Бързо снимка им направих,
мокри как са те целуват.
Много май ми се събра!
Ей сега ша са напия!
И във русата глава,
всяка клетка да убия!
© Людмила Нилсън Всички права запазени